14:57

FAMILIA CRESTINA

De ceva timp tot citesc comentarii sau articole in care se povesteste despre "Familia Crestina". Ma intreb oare ce inseamna asta pana la urma? Toata lumea vorbeste despre acest subiect, chiar daca nimeni nu stie ce inseamna de fapt.
"Barbatului ii este menit sa fie cu femeia si sa faca copii". Aiurea. Brabatuli ii este de asemenea menit sa isi bata femeia? Femeii ii este menit sa se tunda scurt si sa isi vopseasca parul roscat dupa 30 de ani?
Ce inseamana pana la urma familia asta crestina? Vorbesc despre idealul asta oameni care habar nu au cum arata o biserica in interior sau cum este o slujba. Vorbesc despre asta oameni care in ciuda "crestinatatii" lor injura in fel si chip si "blastama". Vorbesc despre asta barbati cu frica lui Dumnezeu, violandu-si fiicele, barbati care se maturbeaza in boschetii spatiului public sau ajung beti ranga acasa.
Asa cum era un nene din "Marsul Normalitatii" care spunea: ROMANII SUNT UN POPOR CURAT! NU PRACTICA PERVERSIUNI SEXUALE! Zau?! Cred ca am ramane cu totii uimiti de ce practica ai nostrii romani in casele lor "crestine", fara sa aiba inclinatii hmosexuale. Recent am auzit de la o prietena despre o invatatoare hetero de vreo 40 de ani care, impreuna cu partenerul de sex voiajer, si-a facut o sesiune foto explicita sexual. Pozele au ajuns pe mail-urile elevilor si mai ales pe mail-ul fiicei ei. Vorbim de lipsa de moralitate in randul homosexualilor? Mutli ar fi uimiti sa vada ce "familie crestina" as fi in stare sa imi cladesc, in comparatie cu familiile heterosexuale.

Multi isi fac probleme pentru viitorul "copiilor nostri"; homosexualii sunt un pericol pentru ei. Serios? A fost vreun gay in centrele de plasament si a lasat copii de izbeliste? A aruncat vreun gay un copil in canale? Nu cred. Tot aceasta "familie crestina" a facut-o.
Li se pare multora imoral si indadmisibil ca un cuplu de gay sau lesbiene sa adopte un copil. Dar tot in familiile "hetero" gasim copii abuzati, copii prost educati, copii neglijati. Nu avem voie sa ne casatorim. Da, corect. Acum e foarte bine ca nu avem voie. In comunitate e mult de munca, dar va trebui sa avem voie. E un drept civil. Intradevar, nu actul in sine te leaga. Dar sunt unele avantaje sociale pe care le poti obtine prin acel act.

Deci: Oameni buni, cum este treaba cu aceasta "FAMILIE CRESTINA"?

0 comentarii: