02:15

Enygma se afla in "Pelerinaj"






              Pentru a gasi raspunsul la intrebarile voastre,pentru a va rezolva dilemele si a dezlega misterele   membrilor comunitatii gay ale KronVille-ului,  am plecat intr-o misiune speciala peste mari si tari(mai mult tari decat mari) catre vest,avand ca destinatie finala Bratislava.
                Asadar,mi-am petrecut seara de vineri,intr-un club gay  slovac,incercand s-a socializez cu localnicii.   Club Apollon a fost deschis in urma cu 15 ani,dar se bucura si astazi de clienti prietenosi gata de distractie. Intrarea costa doar 2 euro in care este inclus si un shot de Palenka(palinca). Pe langa dancefloor,2 baruri si cafenea,aflate la subsol,Club Apollon dispune si de o terasa splendida amenajata in curtea interioara,unde poti respira aer curat si te poti racori langa fantana arteziana sau servi o bautura de la cel de al 3-lea bar. Din pacate,in incinta acestui club,fotografiatul este interzis,asa ca sunt nevoit sa va descriu doar in cuvinte si nu si in imagini.Chelnerii sunt prietenosi si foarte zambareti,gata oricand sa onoreze comanda,iar preturile sunt accesibile oricui. La capitolul muzica,bineinteles ca nu lipsesc Lady Gaga, Shakira, Christina Aguilera, Rihanna dar si romanca noastra Inna,care are un adevarat succes printre slovaci.
Ma gandesc serios sa merg si sambata seara ,pentru ca se anunta un party de grandios.
Daca va aflati vreodata in Bratislava,si vreti sa va distrati va recomand cu placere acest club.
                                                                                                                 Kisses &Hugs,
                                                                                                                  Enygma ( eroul verde )
.
Dar… Postea continua:

Bineinteles ca nu am rezistat sa nu merg in Club Apollon si sambata seara,distractia fiind garantata.Tema party-ului a fost " Absolut sexi  iboys party'', dedicata in special membrilor website-ului gay local (Cehia+Slovacia) ,website ce a infrant cu glorie Gayromeo,cel popular noua.Acest party a continut  un numar de streaptease adevarat ,show de travesti si diverse concursuri,bineinteles si cei mai frumosi baieti de pe iboys.cz . Clubul a fost plin,calduraaaa maaaareee,chelnerii serveau toti in lenjerie intima,iar daca vineri seara puteai iesi in curtea interioara pentru a te racori ,acum era imposibil datorita filmelor XXX proiectate pe un imens zid. Travestiti au fost foarte putini,si aceia lasau de dorit,chiar ne putem mandri cu ai nostrii.
Slovacii s-au aratat foarte interesati de Romania,au venit cu intrebari interesante despre viata gay de la noi,dar au fost nedumeriti cum de un roman viziteaza Slovacia,ei find foarte nemultumiti de tara lor,aspirand la Cehia sau Austria.
Pana va decideti daca mergeti sau nu in Bratislava, noi va asteptam la party-urile noastre ce vor urma.
                                                                                                 Fii ce vrei,fii cine vrei!
                                                                                                                        Enygma